Probeer nu de Hellmann’s producten

Gratis sample box aanvragen

WAT IS THE ULTIMATE BITE?

Dit is een platform waar je als chef en operator culinaire creativiteit, ideeën, tips en recepten terugvindt. En die jou helpen bij je dagelijkse bezigheden. Het platform staat je ook bij om het uiterste uit je business te halen en in te spelen op nationale én internationale trends in de foodservice. Laat je bijvoorbeeld inspireren door Wim Ballieu, horecaondernemer van gehaktballenrestaurant Balls and Glory in Gent. Hij deelt zijn passie voor eten en ondernemen en laat zien hoe deze twee in de praktijk goed te combineren zijn.

Ga net als onze winnaars van The Ultimate Bite wedstrijd aan de slag met Hellmann’s. Probeer nu gratis onze Hellmann’s Sandwich sauzen, een revolutionaire saus op basis van groenten. Vraag hier je gratis samplebox aan.
Vraag hier je gratis samplebox met Hellmann’s-producten aan.
Californische kalkoenburger met avocado zongedroogde tomatensaus

Snijd de rode ui en de salie fijn. Voeg deze samen met de knoflook, basilicum, zout & peper, rozijnen, mosterd, ei, en het verkruimelde beschuit aan het gehakt toe. Vermeng alles goed en vorm van het gehakt tien kalfsburgers. Maak de avocado schoon en snijd deze plakjes en breng op smaak met limoensap Verhit de Phase en bak hierin de kalfsburgers. Rooster de broodjes kort en bouw ze op in de volgende volgorde. Beleg de broodjes met de polpaprika, kalfsburger, zongedroogde tomatensaus, cheddar, brood, avocado, rode ui, rucola en het broodkapje.

Verhoog jouw marge en omzet

Horecaondernemer Wim Ballieu heeft zijn eigen gehaktballenrestaurant Balls & Glory in Gent Als ervaringsdeskundige kan hij perfect tips geven om de marge en omzet te verhogen

Ontdek hier de Hellmann's producten
Tortilla met pittige watermeloensalsa en kropsla

Maak de kropsla schoon en snijd de watermeloen in brunoise. Halveer de tomaten, verwijder het zaad en snijd ze in stukjes. Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukjes.

Pulled chicken “Caesar”

Verwarm de pulled chicken in de oven. Snijd de little gem grof en de rode ui in ringen. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de little gem samen met de pulled chicken.

Menu Management Analyse

Onze Menu Management Analyse: een simpele tool om de rentabiliteit van jouw menukaart te optimaliseren Klik hier en ontdek in een paar simpele stappen welke producten op jouw kaart rendabeler zijn dan anderen

Pimp my dish

Gevulde aardappelsalade

Verwarm een oven voor tot 200° C. Borstel de aardappels goed en prik ze hier en daar in met een vork, leg op de bakplaat en bak ongeveer een uur tot deze gaar zijn, hou warm. Verhit de Phase en bak hierin het katenspek mooi krokant, hou warm. Vermeng de maïs, bleekselderij en ijsbergsla, overgiet met de helft van de Honing Mosterd Dressing en roer even om.

Stuur mij recepten, trends en speciale aanbiedingen. Inschrijven
Duurzaam duurt het langst

Flammkuchen met bietjes, geitenkaas en balsamico

Roer de roomkaas even door tot deze lekker smeuïg is. Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen. Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met de roomkaas.

Zuurdesem tosti met gorgonzola

Pel de uien en snijd ze in de gewenste vorm. Zet ze aan in Phase en kruid ze met zout en peper. Voeg de tijm toe en blus af met de balsamicovinaigrette.

Blijf in de buurt

Corn dogs

Steek in elke rookworst een spies in de lengte. Meng de maisgries met de bloem en het bakpoeder. Meng de karnemelk met het ei en roer dit tot een mooi beslag met het maisgriesmengsel.

Salade van lente groenten

Kook de asperges, de peultjes, de erwtjes beetgaar spoel koud en laat voldoende uitdruppen, al deze ingrediënten gaan we nu vermengen. Snij de pijpajuintjes in fijne reepjes en was de krulsla en waterkers, droog voldoende. We presenteren deze salade in een sla kom met de krulsla langs de buitenzijde, binnenin de gemengde salade en we garneren af met de lente-ui.

New Global

PULLED PORK SANDWICHES.

Breng de sushi azijn aan de kook, voeg de gember en honing toe. Voeg de rode ui toe en laat even doorkoken, laat afkoelen gedurende 12 uur. Snijd het broodje open en grill even.